Spirit go on!

Posted: May 26, 2008 in Psikologi

Hey doc!
assalamualaikum
maaf aku x dpt reply msg ko
ko tau x…
dulu msa aku nk exm aku rase down gile
tp ble aku igt balik cikgu aku pna pesn
bile kite da msuk satu bidg tu
go on..face wuteva come
sbb that was ur choice and u r the chosen one to be where u r rite now
so wat r u afraid of?
just prove to evrybody that u can
especially to those who love u
who waiting 4 u
who having hope of u
erm
bile t’igt balik kan rase cam pedas gak r

bntu membntu

tp aku akui memg susah tp itu lah cabaran
sbb hidup ni akn bosan andai tiada badai bertandang
ko pon selalu ckp hidup kite ni memg pnuh ngn dugaan
itu yg mematangkn kite
ko tau tak

Allah tu sgt memahami hati hambanya
sebab tu dia bg aku kwn yg sgt tbh n kuat
yg selalu x pna kalah walau pe jue ujian yg melanda
yg x pna jemu bg aku nasihat
semangat n everything

that was u
Allah tau hamba die x ley hidup sorg2
die wujudkn keluarga
hurm hebatkan Allah…

bile pk2 sume tu aku da semangat nk study

n now da dpt rslt
alhamdulillah aku ikhlas trime nye
walopon aku agk kecewa tp aku yakin itu takdir Die

hey doc!
come on go on..
u r not good in giving up…;)
huhu sempt tiru ayat ko
panjg sgt lak
sowie klu ko tertekan


(ni message sahabat aku mase aku dalam keadaan ‘down’ sangat.. saje nak kongsi dengan ikhwah sume agak bole naikkan semangat kite gak…terpujuk gak hati ni untuk paper phsio sob..sob… tq sgt kepada sahabat aku tu.. moge hidupmu diberkati Allah hendaknya..bersyukur sangat kerana Allah hadiahkan aku sahabat sepertimu..kalau ko baca post anggap ia sebagai penghargaan aku untuk ko k!)

jadi ikhwah sume, ijtahid wa la taksal fa nadamah ‘ukba li man yatakasal!

from inside

Comments
  1. nurqider says:

    isk isk…best gile..seyes..

    p/s : maaf menyibuk the he he

  2. hanyagerhana says:

    moge dpt naikkan semangat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s